Naţionala U21, turneu în Spania. Programul meciurilor

Mihai Ciobanu / 05 Martie 2019 / 17:33
Nationala U21
Nationala U21

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat marţi stadioanele şi orele de disputare ale partidelor pe care tricolorii U21 le vor disputa în stagiul de pregătire din Spania, care se va desfăşura în perioada 19-26 martie. 

Potrivit site-ului FRF, partida cu Spania, programată pe 21 martie, se va disputa la Granada, pe arena ''Nuevo Estadio de Los Carmenes'', începând cu ora locală 18:45 (19:45 în România). De asemenea, meciul cu reprezentativa similară a Danemarcei se va desfăşura pe 25 martie, la ''Marbella Football Center'', la ora locală 18:00 (19:00 în România). 

Selecţionerul naţionalei Under-21 a României, Mirel Rădoi, a convocat opt stranieri pentru stagiul de pregătire din Spania: portarul Andrei Ionuţ Radu (Genoa FC/Italia), fundaşii Alexandru Paşcanu (Leicester City/Anglia), Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), mijlocaşii Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Yeovil/Anglia), Marco Dulca (Swansea City/Anglia) şi atacanţii Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca) şi Claudiu Micovschi (Genoa FC/Italia) 

Selecţionata Under 21 este una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificaţi la turneul final care va debuta pe 16 iunie. 

Vezi şi: OUG 7/2019. DNA: GRECO şi Moneyval nu au fost consultate

Lovitură cu salariile la o multinațională, valabilă și în România