EXCLUSIV  Naș, venit din FOCAR COVID în platoul DCNews. Vâlcu: Mi-au zis să-mi fie frică. Liderul Forța Națională: CRIZĂ! Este doar la început

Sorin Naș, liderul Forța Națională, a venit dintr-un focar COVID în platoul DCNews. Acesta a tras un semnal de alarmă.

"Locuitor al oraşului Cluj. Cum este domnule Naș? Colegii mi-au spus să îmi fie frică. Veniţi din focar: 4,3 cazuri la mie", a spus jurnalistul Val Vâlcu.

"În sfârşit suntem şi noi pe locul întâi la ceva. Sigur, asistăm, în prezent, la o criză multiplă. Avem criza sanitară, avem şi o criză politică legată de ţinerea sau amânarea alegerilor. Mai avem criza economică care, aşa cum prevedeam în primăvară, a început din septembrie, dar este doar la început şi se pare că nimeni dintre politicieni nu se ocupă de această problemă.

Criza economică va fi una mult mai gravă şi cu efecte mai serioase, pe termen mediu şi lung, decât cea din 2008, care a fost o criză având alte cauze la origini. Peste toate acestea se suprapune o criză despre care vorbeam în aprilie, care este mult mai gravă decât toate cele trei la un loc. Este vorba despre criza de încredere a cetăţenilor, care ia amploare pe zi ce trece. Practic, indiferent cine va câştiga alegerile va avea o problemă foarte mare cu această criză de încredere", a spus Sorin Naș, la DCNews.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel