Narcisa Iorga, după anunțul Violetei Alexandru: Să nu ne PROSTIM în halul ăsta!

Jurnalista Narcisa Iorga a lansat un avertisment despre Violeta Alexandru, ministrul interimar al Muncii, care a spus că revine la muncă după ce testul pentru coronavirus a ieşit negativ. 

"Staţi puţin! Violeta Alexandru spune public că testul la Covid 19 ce i-a fost prelevat a ieşit negativ. Zice că se întoarce la muncă. Eu sper că din izolare, că aşa am înţeles în ultimele două săptămâni de criză a coronavirusului. Adică, şi dacă rezultatul testului este negativ, pacientul care a intrat în contact direct sau indirect cu un purtător de coronavirus e obligat să rămână izolat timp de 14 zile, unde e monitorizat zilnic. La final, se repetă testul şi doar dacă rezultatul este tot negativ îşi poate relua viaţa normală.

Haideţi să nu ne prostim chiar în halul ăsta! Sunt aproape 15.000 de români în izolare la domiciliu sau în carantină. Numai 80 dintre ei sunt pozitivi, dar toţi rămân în izolare. Adică, mă aştept să nu fie nimeni mai presus de lege, nici măcar miniştrii peneleu. Că aşa e în statul de drept. Cât o mai fi...", a scris Narcisa Iorga pe Facebook. 

VEZI ŞI Violeta Alexandru, REZULTAT TESTARE CORONAVIRUS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel