Nadal îl felicită pe Federer: Este incredibil....

Rafael Nadal a avut numai cuvinte de laudă faţă de elveţianul Roger Federer după ce a câștigat semifinala de la Roland Garros 2019.

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a avut numai cuvinte de laudă faţă de elveţianul Roger Federer pe care l-a învins vineri în semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului. Felicitări lui Roger, este incredibil cum joacă la acest nivel la 37 de ani. Pentru mine a fost o plăcere să evoluez împotriva unui mare jucător. A fost un meci dificil, cu un vânt puternic, sunt foarte bucuros că voi disputa o nouă finală la Roland Garros, cel mai important turneu pentru mine. Este ceva special, a declarat Nadal (33 de ani), care va disputa a 12-a finală pe zgura pariziană.

Rafael Nadal, locul 2 ATP şi favorit nr. 2, va disputa finala turneului de la Roland Garros, după ce a trecut, vineri, în semifinale, de marele său rival, Roger Federer, locul 3 mondial şi favorit nr. 3, în trei seturi, 6-3, 6-4, 6-2. Nadal şi-a adjudecat meciul în două ore şi jumătate profitând şi de numărul mare de greşeli neforţate făcute de elveţian (34) şi va disputa finala contra învingătorului din partida care-i va opune pe sârbul Novak Djokovic, nr. 1 mondial, şi austriacul Dominic Thiem, locul 4 ATP.

Ibericul este neînvins în ultimele şase întâlniri la Roland Garros cu Federer. Vineri a fost al 39-lea meci dintre cei doi, al 16-lea pe zgură, iar Federer nu l-a învins decât de două ori pe această suprafaţă pe Nadal. Cei doi nu se mai întâlniseră de şase ani, de la finala din 2013 de la Roma.

Citește și: Federer - Nadal | Semifinala de vis de la Roland Garros 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel