Mugur Mihăescu, ACID. COVID, Revoluție și Fukushima, luptă și SACRIFICIU. "MOARTE pe picioare pentru că NU au avut CURAJ"

Actorul și antreprenorul Mugur Mihăescu a transmis un nou mesaj dur în ceea ce privește impactul COVID-19 și cel al măsurilor de restricție asupra domeniului HORECA. 

Pe lângă actorie, Mugur Mihăescu este unul dintre antreprenorii din HoReCa, afectat de restricțiile impuse de pandemia de COVID-19. De-a lungul timpului, actorul s-a arătat revoltat în ceea ce privește faptul că restaurantele nu se redeschid pentru populație, motiv pentru care a transmis tot felul de mesaje dure. 

"Ceea ce se va întâmpla în următorul an la nivel mondial va fi o moarte pe picioare a unor sute de milioane de oameni, pentru că societățile bogate nu au avut curajul să iasă, să lupte și să se sacrifice unii dintre ei pentru ca societățile să trăiască. Am fost criticat că ce vin eu să spun, că unii au copii, părinți... dragii mei, eu, Mugur Mihăescu, am ieșit cu arma în mână la Revoluție și puteam să crăp, lângă mine a murit un prieten, un soldat, pe lângă mine au mai murit și alții. Și noi eram copiii cuiva, și noi, din inconștiența noastră, n-am știut că o să murim sau că putem să murim... se putea întâmpla, dar am riscat și am zis să lăsăm o societate viabilă după noi", a declarat Mugur Mihăescu, în direct la B1 TV. 

"La care "copiii noștri" v-ați gândit?". Comparația cu Fukushima

"La Fukushima, bătrânii ăia care au rămas în urma dezastrului, s-au dus ei înșiși să curețe acele deșeuri radioactive, sacrificându-se pentru copiii lor, pentru ca ei, copiii lor, să trăiască.

Acum, sloganul pe care-l aud la o parte din populație, pe care o consider puțin cam lașă, să mă scuze, nu vreau să  jignesc, dar mie mi se pare totuși o lașitate să lansezi sloganul "Stăm acasă pentru copiii noștri". Nu, stați acasă pentru că vă gândiți în primul rând la voi și credeți că fără voi, societățile nu mai merg. Dacă vă gândeați la copiii noștri, la ai mei și ai tăi, vă gândeați că, acum, joburile nu mai există sau o  mare parte din ele vor dispărea. Copil ca al meu, ca generația lor, care-și caută joburi după ce au făcut facultăți senzaționale în străinătate sunt în situația de a nu avea unde să se angajeze. Și acum întreb, încă o dată, când ați pus acest slogan, că "pentru copiii noștri", la care "copiii noștri" v-ați gândit?", a completat el.

În plus, Mugur Mihăescu a propus dezbaterea unui subiect pe care-l consideră important, ca remarcă la miile de oameni care au plecat în vacanță. "Ce au făcut tinerii sau cei în vârstă, la Revoluție, când au ieșit și s-au sacrificat pentru ca o societate să devină funcțională și ce au făcut acum, la fel de frumos mi se pare, sincer, oamenii care au plecat la mare și au avut singura lor armă împotriva fricii ăsteia, îmbrățișarea!", a completat actorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel