MRU: ARD, reală ca proiect politic

MRU ARD
MRU ARD

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice, a afirmat, vineri, cu ocazia deschiderii cabinetului parlamentar, că încă mai crede, în mod ferm, în unitatea dreptei politice din România. 

Mihai Răzvan Ungureanu, a ținut, la Arad un discurs, cu ocazia deschiderii cabinetului de senator al Forței Civice. În timpul discursului, senatorul Ungureanu avea în spate bannere cu Alianța România Dreaptă. El a spus că nu este o nostalgie, ci un simbol în care crede în continuare şi nimic din ceea ce a spus în ziua imediat următoare alegerilor din 9 decembrie, nu retractează, potrivit Agerpres.

În acest context el a spus "Din punct de vedere legal, ARD nu mai există, dar se va putea reface. Cred în continuare, în mod ferm, în unitatea dreptei. Cred că este nevoie de o voce unică a dreptei, de coerenţă în opoziţie, de coerenţă în proiectul numit România europeană. Cred că Alianţa pentru România Dreaptă, indiferent de forma pe care o va lua, deoarece din punct de vedere juridic nu mai există, este reală ca proiect politic. Cred că o alianţă a dreptei este foarte necesară. Dacă este cazul, şi cred în acest lucru, ca dreapta să capete forţă de la Arad, atunci aşa trebuie să fie", a mai precizat Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel