Mort cu două certificate de deces la Făgăraș. Erau semnate de același medic, dar aveau diagnostice diferite

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Caz bizar la Făgăraș.  Rudele unui bărbat care a murit în spital au primit două certificate de deces, semnate de același medic, cu același număr de înregistrare, dar cu diagnostice diferite.

Bărbatul a fost internat cu pneumonie la Spitalul Municipal din oraș și confirmat negativ la infecția cu noul coronavirus cu câteva zile înainte de spitalizare. A decedat la aproape două săptămâni distanță, pe 1 ianuarie, transmite Realitatea.net. Bizar este că după moartea acestuia rudele au primit două certificate de deces. Ambele erau semnate de același medic, aveau același număr de înregistrare, dar diagnostice diferite.

Primul certificat de deces menționa că omul a murit din cauza agravării mai multor boli de care suferea, iar în al doilea certificat, pe lângă aceste boli era specificat faptul că pacientul în vârstă de 74 de ani avea COVID-19. În cele 13 zile de spitalizare, pacientului i s-au făcut două teste pentru COVID-19, al doilea însă a fost emis după moartea bărbatului. Fiul decedatului a făcut mai multe sesizări la spital, la Colegiul Medicilor, la Poliție și Parchet, dar încă nu a primit o explicație privind cele întâmplate. Potrivit medicilor, al doilea certificat de deces reprezintă o completare la primul certificat. Colegiul Medicilor a anunțat că la spital a fost deschisă o anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel