Monica Pop: E DUR ce-am spus, dar asta e realitatea

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Medicul Monica Pop a reacționat dur privind legea carantinării. 

Întrebată dacă există în altă parte situația în care oamenii să fie ținuți în spitale cel puțin două zile, așa cum prevede controversata lege, Monica Pop a răspuns „categoric nu!”. „Este permisă internarea cu forța exclusiv psihopaților care pun în pericol viața celor din jur”, a precizat medicul.

Medicul Monica Pop este de părere că legea este neconstituțională. „Eu cred că e o greșeală majoră de strategie față de români. Românii pot să conteste, este de neînchipuit așa ceva. Eu sper că dacă merge la CCR, va da din nou că nu e constituțională, pentru că nu este”, a spus Monica Pop.

Monica Pop a subliniat faptul că, în perioada de urgență, românii au demonstrat că sunt responsabili. La un moment dat însă, situația s-a schimbat.

„În perioada de urgență, românii au demonstrat că sunt responsabili (...) Oamenii au înțeles și au ascultat. De ce să nu avem încredere în ei? Au început să asculte mai puțin pentru că s-au spus lucruri controversate despre același lucru”, a mai spus Monica Pop la România TV. 

„Românii au început să fie sceptici și să nu mai creadă (...) Românii au început să facă depresii. E dur ce-am spus, dar asta e realitatea. Să se teamă că va veni din nou starea de urgență și că nu vor mai avea resurse materiale”, a continuat Monica Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel