Monica Pop: ”Am spus că dacă se salvează Bogdan, este una dintre minunile medicale ale lumii”. Detalii despre moartea lui Stanoevici

Prof. Univ. Dr. Monica Pop
Prof. Univ. Dr. Monica Pop

Monica Pop a vorbit despre Bogdan Stanoevici și despre motivele care au dus la decesul lui. 

Monica Pop a susținut că actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În acest context, medicul a oferit și mai multe detalii, spunând de altfel că Bogdan Stanoevici suferea de alte afecțiuni despre care nu a vorbit niciodată și pe care publicul larg nu le cunoaște.

Bogdan Stanoevici a refuzat să meargă la Matei Balș. Monica Pop: "Am spus: Dacă se salvează, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii!"

"Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID.

Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon.

Am spus prietenilor mei: Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii! Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui! Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator... a dus la asta", a declarat Monica Pop, în direct la România TV.

Întrebată de analistul politic Bogdan Chirieac dacă și ea consideră, la fel ca senatoarea AUR Diana Șoșoacă, că ar fi o moarte suspectă, Monica Pop a răspuns: "Drept să spun nu și vă dau și motive. Sigur, Diana (n.r. Șoșoacă) este avocat și sigur că avocații au mereu suspiciuni. Vă rog să mă credeți, când am știut de starea lui, am zis că din punctul meu de vedere, nu cred că are vreo șansă!", a completat Monica Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel