EXCLUSIV  Miting PSD. Mircea Diaconu, percepție de la Bruxelles: Nu poți să repari

miting psd
miting psd

Europarlamentarul Mircea Diaconu consideră că răspunsul PSD-ului, la acțiunile din stradă de la începutul anului, a fost dat prea tâziu. 

Mitingul PSD a fost, în opinia europarlamentarului independent Mircea Diaconu, o mișcare târzie din punct de vedere al imaginii în afara granițelor țării. "Atunci când se petreceau, la începutul anului, protestele în stradă, foarte bine că se petreceau, era o opinie care ajunsese în stradă. E în regulă, e democrație. E, atunci ar fi trebuit să opună acelei opinii o altă opinie, tot de aceeași natură și nu era nicio problemă. Percepția generală și exterioară ar fi fost că în România sunt polemici publice, politice, mă rog. Percepția atunci a fost că toată România e în stradă și că politicienii sunt puși la zid de opinia publică. Și stop", a declarat Diaconu pentru DCNews.

"Acum e târziu"

Mircea Diaconu susține că de la acele proteste și până la cel al PSD-ului s-a fixat deja o percepție. "De aceea, marii strategi politici nu au înțeles aceste lucruri esențiale (n.r. că protestul ar fi trebuit să fie făcut atunci ).(...) E, acum e târziu, ca și cum trenul a plecat, s-a dus, s-a întors și a mai venit o dată: stai că am uitat un geamantan. A trecut timpul, percepția a avut loc, a existat, s-a fixat, nu poți să o repari după nu știu câtă vreme, într-un fel", a mai spus europarlamentarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel