EXCLUSIV  Mișcare CRIMINALĂ cu măștile! Românii nu-și dau seama și se laudă pe Facebook

Gest criminal în pandemie în România! Românii nu-și dau seama și se laudă pe Facebook.

Vorbim despre românii care se pozează cu masca FFP2/FFP3. O fac ca pe un act de mare vitejie în timp ce aleargă pe lângă bloc. Ei sunt  vânătorii de like-uri!

Își pun fericiți, pe Facebook, poze cum aleargă cu masca FFP2/FFP3. Jurnalistul Val Vâlcu a spus că este o crimă să folosești o astfel de mască pentru distracție!

Băi șmecherule, ai luat o mască din mâna medicului care salvează sute de bolnavi ca tu să te plimbi pe-afară și să-ți faci selfie! Vrei să arăți cât de tare ești că faci jogging în toiul stării de urgență?! Voi ar trebui să fiți drastic amendați, nu vârstnicii care au plecat să-și ia o pâine la ora 10:50, în loc de ora 11.00.

Șmecherul care a dat 20-30 de euro pe o mască FFP2/FFP3 și o folosește la alergat și grădinărit ar putea să o păstreze dacă, de exemplu, își rupe piciorul. Dacă tot le-o ia medicilor, s-o țină tot pentru el în cazul în care trebuie să meargă la spital pentru o situație medicală alta decât infecția cu coronavirus.

Cine are bani de mască FFP2/FFP3, are și de amendă! Nu poți să le ceri să le dea medicilor după ce le-au cumpărat online, dar măcar să aibă bunul simț să nu le mai afișeze pe Facebook.

Decât să amendeze vârstnici, Poliția ar putea să-i găsească foarte ușor pe șmecherii care o ard cool, pe Facebook, în pandemie făcând lucruri mai puțin esențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel