Mirela Vaida, în izolare la domiciliu: De data asta, lucrurile s-au schimbat

Mirela Vaida a vorbit despre schimbările care au apărut în viața de familie, după izolarea la domiciliu, impusă de autorități.

"Gătesc foarte des în ultima perioadă pentru că îmi cer copiii. Înainte, când nu stăteam acasă, iar ei erau la grădiniță, n-aveam decât grija unui mic dejun pe care-l făceam imediat și, eventual, seara, la 8, când ajungeam eu, copiii mai mâncau ceva așa, de noapte bună. De data asta, lucrurile s-au schimbat. Îmi cer de patru ori pe zi mâncare și nu vor de fiecare dată același fel.

"Pentru toate astea, trebuie să muncești"

Trebuie să le dai supă, felul doi și desert și, pentru toate astea, trebuie să muncești. La noi, fiind atâția oameni în casă, trebuie patru oale de mâncare o dată la două zile. Și facem două ciorbe, sau o supă și o ciorbă, sau o supă de perișoare și o ciorbă de văcuță, sau o supă de pui cu tăiței și o ciorbă de legume... La felul doi, tot ce mănâncă toată lumea, un orez cu pui, un gulaș de vită, pe care-l face soacră-mea, o tocăniță de cartofi, un spanac cu ou, paste", a spus Mirela Vaida pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel