Urmărește emisiunea live


Mirela Matichescu, mesaj DUR pentru Cîțu și Iohannis. "Să vă fie rușine! Iresponsabil, periculos, imatur"

Mirela Matichescu, fosta şefa a Autorităţii Naţionale pentru Turism, a scris un mesaj dur după ce Florin Cîțu și-a anunțat retragerea. 

"Cu zeci de români infectați, cu mii aflați în carantină și alți peste 10.000 în izolare, PNL continuă circul politic. Florin Cîțu și-a depus mandatul. Nu! Indiferent de ceea ce vor spune PNL și Iohannis, acesta nu este un gest de responsabilitate, nu este un lucru care să ajute România, nu este ceva pozitiv pe fondul pandemiei de Coronavirus. Este exact opusul: este cel mai greșit, iresponsabil, periculos și imatur demers politic!", a scris administratorul public al județului Constanța, Mirela Matichescu, pe pagina de Facebook. 

Ce urmează?

"Deci, cu un Guvern interimar, care nu poate emite decizii de dispoziție, ci doar de administrare, cu o escaladare exponențială a cazurilor de Coronavirus, când românii sunt speriați și îngrijorați, PNL, cu doar 20 de minute înainte să înceapă votul pentru învestirea Guvernului Cîțu decide să-l pună pe Florin Cîțu să-și depună mandatul. Ce urmează? Alte cel puțin 15-20 zile în care România nu are un Guvern plin, în care nu există un ministru plin al Sănătății, al Internelor, al Armatei. Încă cel puțin 15-20 zile în care România este condusă prin improvizații, în care nu are cine să decidă închiderea granițelor sau alte măsuri care se impun", a completat ea.

Ce ne facem dacă între timp va deceda un român din cauza COVID-19?

"Concret, Klaus Iohannis face iar consultări. Cum azi e joi și el are program de vacanță, consultările se vor termina în câteva zile, săptămâna viitoare. Apoi va fi propus un nume, care va avea alte 10 zile, potrivit Constituției, pentru a propune un Guvern, un Program de Guvernare, etc. Apoi vor urma audieri în comisiile de specialitate, apoi va urma votul.

Ce ne facem Florin Cîțu, dacă între timp va deceda un român din cauza COVID-19? Ce ne facem Klaus Iohannis, pentru că din pofta ta aberantă pentru anticipate și ura ta nemăsurată față de PSD, ai condamnat sute de români la boală pe fondul lipsei de putere executivă reală a Guvernului? De ce ați spus că vreți Guvernarea, dacă nu știți cum să scăpați mai repede de ea și nu știți cum să inventați noi și noi fente? Să vă fie rușine, că demnitate ați demonstrat că nu aveți!", a mai scris Mirela Matichescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel