Urmărește emisiunea live


Mircea Geoană: NATO monitorizează îndeaproape focarul COVID-19

Mircea Geoana, secratar general NATO. foto: @mircea.geoana - FB
Mircea Geoana, secratar general NATO. foto: @mircea.geoana - FB

"NATO, împreună cu alte organizații internaționale, monitorizează îndeaproape focarul COVID-19 și toți aliații NATO au luat măsuri preventive. Ne-am angajat să ne protejăm personalul și să reducem la minimum riscul de infecție. NATO are în vigoare măsuri și planuri de continuitate a afacerilor, asigurând continuarea activității noastre esențiale", transmite Mircea Geoană.

"Salutăm eforturile Organizației Mondiale a Sănătății de a sensibiliza și de a oferi îndrumări asupra focarului. Punând în aplicare cele mai bune practici, am luat măsuri preventive la sediul NATO de la Bruxelles încă de la începutul crizei. Aceste măsuri includ suspendarea temporară a anumitor călătorii ale personalului și a vizitelor de grup și încurajarea personalului să lucreze de la distanță.

Personalul militar al NATO rămâne vigilent și monitorizează orice impact potențial pentru trupele NATO desfășurate în operațiuni. În această etapă nu a existat niciun impact asupra operațiunilor noastre din întreaga lume.

Această răspândire a Coronavirusului ne privește pe toți, iar în lumea interconectată de astăzi, provocările globale cer soluții globale. Personalul NATO și forțele NATO sunt din multe națiuni, dar suntem o singură echipă. În continuare sunt impresionat de cât de bine lucrează personalul nostru civil și militar împreună pentru a limita impactul virusului", se arată în mesajul lui Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel