Mircea Badea, luat cu ASALT! A făcut ce jurase că nu mai face! ”Marș, vierme, de aici!”

Mircea Badea a jurat că nu mai face un anumit lucru, dar a făcut-o din nou.

După tragedia de la Colectiv, realizatorul TV își promisese ca nu va mai dona, dar pentru că a participat la Teledonul Români Împreună, răspunzând la telefon oamenilor care voiau să doneze, a făcut-o și el. Mircea Badea a dat o sumă de bani pentru a sprijini medicii în lupta cu noul coronavirus. El a spus că nu putea să le ceară oamenilor să doneze, fără să doneze la rândul său. Din acest motiv, a ajutat cu 5000 lei. Dovada plății a pus-o pe Facebook.

Au urmat zeci de mesaje în care era înjurat. Mircea Badea a povestit acest episod la Antena 3, transmițând un mesaj celor care l-au criticat

”Am donat după Teledon, pe la ora 01.00. Am donat 5000 lei pentru că nu poți cere ca cineva să doneze fără ca tu să donezi. Sau fără ca să fie clar că ai donat.

(w670)

M-am uitat la comentariile de pe Facebook. În primele două minute, am avut 60 comentarii. Pe 10 dintre cei care mi-au scris i-am blocat din prima. Una a zis: ai donat puțin.

Am donat cât am crezut că pot dona. Dacă aș fi rupt primăriile și consiliile județene pe concerte și câștigam 500.000 euro anual din asta, aș fi donat mai mult.

Alții ziceau: donațiile se fac în liniște. Nu, la Teledon nu se fac în liniște! Donațiile se fac cu zgomot, încordare, vorbă și multă întrebuințare pentru că altfel nu se realizează. Negi ideea de a face Teledon dacă vrei liniște. Asta nu se face în liniște. Am alergie la cretini. Nu mai pot cu viermii. Marș de lângă mine!

Voiam doar să spun că am avut un sentiment de scârbă când am văzut prostie, melteneală, jeg... Printre ăia 60, au venit și ăia care ziceau: să dea Voiculescu banii de la ICA. Băi vierme, dacă ești atât de înfiorător de cretin... încât n-ai aflat că nu era vorba de niciun ban, ci de un rahat de teren pe care l-au evaluat la nimic... statul nu a făcut nimic cu terenul ăla. Marș, vierme, de aici!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

S-au strâns peste 2.6 milioane de Euro

Teledonul Români Împreunã, transmis în direct, vreme de 6 ore, simultan pe 5 canale tv, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, fiind totodatã şi cea mai lungã transmisiune tv de acest tip din România a fost lider de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public. Peste 6.6 milioane de telespectatori unici la nivel naţional au urmãrit, în intervalul 13:00 – 18:58, transmisiunea live din platoul Teledonului, dar şi din casele a peste 40 de vedete care s-au alãturat iniţiativei Intact Media Group. Mulţi dintre aceştia au spus "Ajut eu!" şi au donat în conturile Fundaţiei Mereu Aproape peste 2.6 milioane de Euro, iar suma nu se opreşte aici.


19.3% din televizoarele românilor au fost dechise pe teledonul difuzat de posturile Intact Media Group. Românii au fãcut posibil un adevãrat maraton, teledonul situându-se în topul preferinţelor telespectatorilor din toatã ţara. Indiferent de postul pe care au ales sã vizioneze acest program, audienţa cumulatã dovedeşte interesul românilor de a fi împreunã în clipele grele.

Tur de forță


Antena TV Group a fãcut un adevãrat tur de forţã şi în Digital, transmiţând live teledonul pe AntenaPlay, canalul de Youtube Antena 1 şi pagina de Facebook Antena 1 şi distribuind în timp real câteva zeci de articole şi clipuri video cu cele mai importante momente ale transmisiei. Astfel, peste 1,5 milioane de români au fost conectaţi cu importantul eveniment prin intermediul platformele digitale Antena TV Group.


Astfel, în intervalul de difuzare a Teledonului Români Împreunã, 13:00 – 18:58, canalele Intact au înregistrat la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani un rating mediu de 3.9% şi 13.7, ocupând prima poziţie în clasament. Şi la nivelul publicului urban, Teledonul Români Împreunã a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu un rating mediu de 6.5% şi 18.2% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivel national, programul oferit de grupul Intact înregistrând un rating mediu de 6.6% şi 19.3% cota de piaţã. Peste 1.165.000 de telespectatori au urmãrit toate cele 6 ore de program neîntrerupt. Şi la nivelul targetului Premium, 18+ Urban, grad social AB ( manageri şi profesionişti) programul Teledon Români Împreunã a condus detaşat clasamentul audienţelor, cu 8.4% rating şi 22.6% cota de piaţã.


Zi încãrcatã de emoţie în platoul Antena Group, de unde a fost transmis în direct, simultan pe 5 canale tv, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, vreme de 6 ore, teledonul Români Împreunã, cea mai lungã transmisiune tv de acest tip din România. Zeci de mii de români, oameni simpli, vedete, dar şi companii româneşti sau multinaţionale au rãspuns apelului de solidaritate lansat de cãtre trustul Intact şi au spus Ajut eu!, adunând împreunã peste 2.6 milioane de Euro, bani ce vor fi folosiţi pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparaturã medicalã. În zilele urmãtoare, Fundaţia Mereu Aproape va evalua şi suma strânsã în urma donaţiilor prin apeluri telefonice, urmând ca suma finalã sã fie comunicatã ulterior.

Cum puteți ajuta


Cei care vor sã ajute o pot face în continuare, pânã pe 5 aprilie, donând Fundației Mereu Aproape cu cardul, prin transfer bancar în conturile RO86BTRL000AJUTEU8848RON și RO32BTRL000AJUTEU8848EUR (Swift BTRLRO22) deschise la Banca Transilvania, cu cardul on line sau paypall pe site-ul www.ajuteu.ro sau prin SMS de 2 Euro la numărul 8848.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel