Mircea Badea: Este înspăimântător să te bage cu copilul la puşcărie. Eu vă spun că ştiu!

Mircea Badea a vorbit despre măsurile aplicate în această perioadă pentru combaterea răpândirii coronavirusului, punând accentul pe un aspect important.

"Omenirea se confruntă cu un virus foarte nasol, COVID-19, ceea ce face ca România să fie o ţară unică pe planetă şi asta este o temă care pare că mă interesează doar pe mine şi asta mi se pare îngrozitor. Dacă eşti infectat, te bagă la puşcărie, adică la spital, dar la puşcărie. Adică, bun, sunt asimptomatic sau am simptome minore. "Nu contează, trebuie să stai în spital". Aşa ceva nu se mai întâmplă în niciun alt loc de pe planetă şi mi se pare o încălcare flagrantă a drepturilor omului. Eu cu aşa ceva nu pot să fiu de acord. "Şi ce vrei să facem?" - "Tot ce fac celelalte ţări de pe planetă". Mi se pare impardonabil să fim noi bastionul încălcării drepturilor omului.

"Copilul ăla clar face depresie"

Până la urmă, trebuie să recunosc, pare că sunt nebun pentru că nu mai văd pe nimeni având o problemă cu treaba asta. Sigur că este înspăimântător să te bage cu copilul la "pușcărie". Eu vă spun că ştiu. Există familii în România care stau în spital de 30 de zile. Mamă, tată şi copil care au fost găsiţi pozitiv cu COVID, care nu au niciun fel de problemă, simptom, care stau de 30 de zile în spital degeaba, în loc să stea la ei acasă. Copilul ăla clar face depresie. Am înţeles ideea "nu, că nu avem încredere în oameni că respectă". Dar cine eşti tu să îmi spui că nu ai încredere şi trebuie să mă bagi la "puşcărie"?", a spus Mircea Badea, în timpul emisiunii "În Gura Presei, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel