Minune petrecută în criză de COVID-19! Maica Domnului a plâns cu lacrimi de mir-VIDEO

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din București, a plâns cu lacrimi de mir. Semnul divin a fost surprins de Părintele Cristian Grama, care slujește în acest lăcaș de cult. 

"Sâmbătă seara, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din București, a plâns cu lacrimi de mir, în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri! Filmarea este făcută chiar de Părintele Cristian Grama, care slujește la Biserica Hagiu, asta pentru cei care nu cred, iar in legătură cu data de ieri, a gresit parintele, probabil din cauza emoțiilor!! Iertați! O minune, dar in același timp ne dă un semn, pentru a ne întoarce către Dumnezeu !! „Nu lăsa, Măicuță, să pierim pe cale, căci noi suntem fiii lacrimilor tale."

Ortodox inseamna dreptcredincios sau dreptmaritor. Ortodox este acela care are in sufletul sau dreapta credinta in Dumnezeu, care se inchina dupa cuviinta lui Dumnezeu si care traieste dupa poruncile Lui. Ortodoxia este dreapta invatatura de credinta, de inchinare si de traire, pe care Dumnezeu a descoperit-o lumii, la inceput, in chip mai general, prin alesii Sai din poporul evreu, pana la venirea Mantuitorului, si apoi, in chip lamurit, prin Domnul nostru Iisus Hristos.

Invatatura aceasta este tinuta de Sfanta noastra Biserica Ortodoxa, fara stirbiri si fara adaugiri omenesti, adica asa cum a descoperit-o Mantuitorul, cum au vestit-o Sfintii Apostoli, cum au talmacit-o Sfintii Parinti si cum au propovaduit-o slujitorii bisericesti din neam in neam, pana in zilele noastre.

Tatal nostru Care esti in ceruri Sfinteasca-se numele Tau Vie imparatia Ta Faca-se voia Ta Precum in cer asa si pre Pamant Painea noastra cea de toate zilele Da-ne-o noua astazi Si ne iarta noua gresalele noastre Precum si noi iertam gresitilor nostri Si nu ne duce pre noi in ispita Ci ne izbaveste de cel rau Ca a Ta este imparatia Slava si puterea In numele Tatalui Al Fiului Al Sfantului Duh Amin", a fost mesajul scris la clipul postat pe Youtube. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel