Ministrul Vela, plimbare cu elicopterul. A depus o coroană de flori la mormântul unei asistente

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a mers la mormântul unei asistente medicale, la un cimitir din Caraș Severin.

Marcel Vela s-a dus, luni, cu elicopterul până la cimitirul din Caraș Severin, pentru a depune o coroană de flori la mormântul unei asistente decedate, în urma unei accident casnic. Asistenta a ajuns la spital, dar, fiind posibil contact cu un caz COVID-19, nu ar fi fost tratată întocmai în urma accidentului suferit. 

Ministrul de Interne a făcut acest gest deși în această perioadă cimitirele sunt închise, iar accesul este permis numai pentru înmormântări. Cu toate acestea, Marcel Vela a aterizat lângă cimitir și a mers la mormânt.

Imaginile au fost postate pe internet de fiica femeii.

Mesajul fiicei asistentei medicale

”În numele familiei mele și al întregii comunități de la Măureni, doresc să adresez un călduros cuvânt de mulțumire domnului Ministru de Interne, Ion Marcel Vela, pentru omagiul pe care l-a adus la mormântul mamei, preotesei, asistentei medicale și al prietenei noastre, pentru îmbărbătare și pentru încredințarea că adevărul va fi aflat! Îi mulțumim pentru efort și pentru dorința de a ne întâlni și de a se interesa de starea familiei și a comunității, în urma acestei pierderi!

Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului Ministru nu a fost programată și că nu are nicio conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om”, a scris Anita Radics, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel