Ministrul Sănătății britanic le face morală fotbaliștilor care NU vor să renunțe la salarii

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Sănătății britanic, Matt Hancock, le-a cerut starurilor din Premier League să fie responsabili în timpul crizei și să „renunțe la o parte din salariu".

Ministrul Sănătății britanic, Matt Hancock, le-a cerut starurilor din Premier League să fie responsabili în timpul crizei și să „renunțe la o parte din salariu", transmite The Sun.

Mai multe cluburi au micșorat salariile personalului non-sportiv, dar au refuzat să taie din salariile de mai multe milioane de euro ale jucătorilor, în criza provocată de coronavirus. Printre aceste echipe se numără Tottenham, Newcastle, Bournemouth și Norwich.

Uniunea s-a opus tăierilor, iar ministrul Sănătății a ieșit pe post

Uniunea fotbaliștilor profesioniști din Anglia a transmis că va bloca orice decizie de a tăia salariile membrilor săi.

În această seară, ministrul Sănătății a avertizat cluburile de fotbal că absolut toată lumea trebuie să-și facă treaba pentru a câștiga lupta împotriva virusului ucigaș. „Acest lucru înseamnă că și fotbaliștii din Premier League trebuie să facă la fel", a spus Hancock.

„Primul lucru pe care îl pot face este să contribuie, să accepte o tăiere a salariului și să își joace rolul", a mai spus ministrul.

O lipsă extraordinară de moralitate 

Comentariile sale au venit după ce cluburile englezești au fost acuzate de „lipsă de moralitate", profitând de ajutoarele oferite de guvern pentru a trece peste criză.

Cu toate că echipele englezești acționează în acest fel oribil, menționat în acest articol, marile cluburi europene își fac treaba. Jucătorii Barcelonei au acceptat să mai rămână cu doar 30% din salarii, în timp ce italienii de la Juventus și antrenorul lor, Maurizio Sarri, nu vor mai încasa leafa timp de patru luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel