Ministrul Sănătății din Marea Britanie, confirmat și el cu coronavirus

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Atât Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, cât și ministrul Sănătății, Matt Hancock, au anunțat că sunt infectați cu Covid-19.

Atât Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, cât și ministrul Sănătății, Matt Hancock, au anunțat că sunt infectați cu Covid-19, conform Daily Mail.

Știrile șocante din Regatul Unit periclitează acțiunile guvernului, iar lumea speculează că mulți alți membri ai executivului ar putea fi infectați.

Politicienii au împărțit virusul cel mai probabil în timpul întâlnirilor față-în-față din ultimele zile. Cu toate acestea, Downing Street insistă că nu este nevoie ca toți oficialii să fie testați dacă nu prezintă simptome.

Totul a început de dimineață

Totul a început în această dimineață, când Boris Johnson a fost declarat infectat cu coronavirus. Ofițerul medical șef Chris Witty l-a sfătuit pe prim-ministru să se testeze după ce a făcut febră și a început să tușească, ieri după-amiaza.

Șeful executivului, care are 55 de ani, a insistat că are doar „simptome ușoare" și că va continua să conducă acțiunile guvernamentale prin videoconferințe. El va sta în apartamentul său din Downing Street, de unde a condus o întâlnire a „cabinetului de război" în această dimineață.

La câteva ore, Hancock a anunțat și el că are virusul. „Am fost testat pozitiv. Din fericire, simptomele mele sunt ușoare și lucrez de acasă, auto-izolându-mă", a transmis acesta pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel