Ministerul Justiției, anunț după încarcerarea lui Liviu Dragnea

Ministerul Justiției a anunțat că a transmis către Biroul permanent al Camerei Deputaților adresa primită oficial de la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) privind condamnarea și încarcerarea lui Liviu Dragnea. 

Astfel, ministerul a trimis mandatul de arestare și minuta deciziei ÎCCJ de condamnare a lui Liviu Dragnea, în baza documentelor primite de la ANP, informează reprezentanții instituției. Totodată, Ministerul Justiției a comunicat Biroului permanent al Camerei Deputaților, în baza hotărârii ANP să dispună măsurile legale.

Biroul Permanent Național al Camerei Deputaților a stabilit, marți, ca noul președinte interimar al Camerei Deputaților pentru gestionarea problemelor curente până la alegerea unui președinte definitiv să fie Carmen Mihălcescu, a anunțat Lia Olguța Vasilescu, secretar al BPN. După decizia ÎCCJ de condamnare a lui Liviu Dragnea, Camera Deputaților va vacanta locul acestuia de deputat, iar înlocuitorul său pentru restul mandatului până în 2020 va fi consilierul județean din Teleorman Petre Cioabă au spus surse politice pentru MEDIAFAX. 

 Liderul PSD urmează să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autoritățile vor decide la ce penitenciar își va executa pedeapsa. Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum, când a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel