Ministru IMPORTANT bolnav de Covid-19: GROAZNIC ca NAIBA!

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a vorbit luni despre experienţa prin care a trecut cât timp a fost bolnav de COVID-19, povestind că a fost 'groaznic ca naiba' şi că virusul l-a secătuit de energie, i-a redus voinţa şi l-a făcut să-şi piardă temporar simţurile gustului şi mirosului, transmite Reuters. 

Întrebat la postul Sky News cum a fost să fie bolnav de COVID-19, Wallace a răspuns: 'Groaznic ca naiba, dacă vreţi purul adevăr'. 'Nu a fost grav, dar te epuizează mental pentru că vine şi pleacă', a povestit ministrul, care a fost infectat cu coronavirus la sfârşitul lui martie. 'Am stat singur în apartamentul meu din Londra timp de opt zile şi mi-am pierdut gustul şi mirosul, şi e un soi de secătuire de energie care îţi reduce voinţa', a continuat el.

'Dar apoi a dispărut şi mi-am luat unele precauţii, iar în cele din urmă am revenit la muncă', a adăugat Ben Wallace. Pe de altă parte, întrebat la postul de radio LBC dacă Beijingul va trebui să răspundă în ce priveşte informaţiile pe care le-a dat lumii despre epidemia sa declanşată de coronavirus, Ben Wallace a răspuns: 'Cred că da'.

'Timpul pentru aceste analize va fi după ce vom avea totul sub control şi vom fi traversat totul şi economiile noastre vor fi revenit la normal', a afirmat el. 'China trebuie să fie deschisă şi transparentă cu privire la pe ce s-a bazat, deficienţele sale, dar şi succesele sale', a apreciat ministrul britanic, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel