Mii de curse de taxi, donate cadrelor medicale din România

Mii de curse de taxi au fost donate cadrelor medicale din România, într-o campanie la nivel internaţional pentru gestionarea stării de urgenţă. 

"Românii au donat, până în prezent, peste 3.000 de curse gratuite prin intermediul aplicaţiei Free Now (Clever) pentru personalul medical şi auxiliar care se implică activ în combaterea coronavirusului şi în gestionarea stării de urgenţă din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Prin secţiunea Heroes din aplicaţia Free Now, ei pot comanda curse şi se pot deplasa gratuit în perioada stării de urgenţă, în baza legitimaţiei de serviciu. Oricine vrea să vină în sprijinul medicilor poate dona curse pe free-now.com/eroi, iar pentru desfăşurarea în siguranţă a curselor, Free Now echipează 500 de maşini ale şoferilor voluntari cu panouri care despart scaunele din faţă şi bancheta din spate", precizează compania Free Now.

Conform companiei, iniţiativa Free Now face parte dintr-un demers amplu, desfăşurat în toate cele zece ţări europene în care grupul operează, respectiv Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, România, Austria şi Suedia.

Măsuri pentru protecţia şoferilor

"În această perioadă dificilă, e îmbucurător și de apreciat că românii dau dovadă de solidaritate și sunt alături de medicii aflați în prima linie în lupta împotriva coronavirusului, ceea ce se vede și în numărul mare de curse donate. La FREE NOW ne dorim ca toți medicii să poată merge gratuit în perioada stării de urgență și facem tot ce se poate pentru desfășurarea în siguranță a curselor. De aceea, 500 de panouri de protecție sunt în plin proces de instalare în mașinile șoferilor care s-au oferit voluntari să desfășoare curse pentru medici", a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager la FREE NOW (Clever), conform unui comunicat remis redacţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel