Mii de constănţeni, programaţi pentru vaccinarea anti COVID-19 la o adresă greşită

Mii de constănţeni, programaţi pentru vaccinare la o adresă greşită
Mii de constănţeni, programaţi pentru vaccinare la o adresă greşită

 Mai mulți constănțeni au fost programați pentru vaccinarea anti-Covid la o adresă greșită. Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a anunțat că este vorba despre o eroare a platformei de programare care va fi remediată în scurt timp.

Constănțenii care s-au programat pentru vaccinarea anti-Covid au primit prin email confirmarea și o adresă la care urmează să meargă pentru realizarea imunizării. Autoritățile au realizat că adresa trecută în email este greșită și i-au anunțat pe constănțeni unde urmează să se vaccineze.

Eroarea aparține platformei și va fi remediată rapid, promit autoritățile.

„Din cauza unei inadvertențe tehnice, în platforma de programare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, cei care au primit confirmare de programare pe e-mail au fost informați că se vor vaccina pe Bulevardul Mamaia 96. Pentru o informare corectă și pentru evitarea unor situații neplăcute, facem următoarea mențiune: centrul de vaccinare este la Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT) de pe Stadionul Portul, lângă spitalul CF Port (Bulevardul 1 Mai 3-5). Începând de vineri, s-au făcut demersuri pentru modificarea adresei centrului în platforma națională dedicată programării pentru vaccinare. Problema va fi remediată în scurt timp”, a anunțat prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel