EXCLUSIV  Mihail Lala, manager OK Medical, întrebare EXPLOZIVĂ despre unii morți infectați cu noul coronavirus. Nimeni nu a luat în calcul acest aspect!

Mihail Lala, managerul OK Medical, a acordat un interviu pentru DC News și DC Medical.

La interviurile DC Medical și DC News, managerul OK Medical, Mihail Lala, a pus o întrebare-cheie.

Dând exemplu numărul de morți de Covid-19 de ieri, raportat de Grupul de Comunicare Strategică, Mihail Lala a întrebat dacă analizează cineva posibilitatea ca, din cele 160 de persoane decedate, cinci să se fi stins din viață dintr-o eroare de sistem.

„Ieri au fost, dacă nu mă înșel, 160 de morți. Spuneți-mi și mie, avem vreo certitudine că acești 160 de morți au murit de Covid și chiar dacă au beneficiat de o procedură și un tratament corect. Dacă din acești 160 de oameni, cinci au murit dintr-o eroare de sistem, fie că li s-a administrat un tratament greșit, fie că n-au fost tratați la timp, fie că au avut acces la sistemul sanitar prea târziu. Analizează cineva acest aspect?”, a spus managerul OK Medical, Mihail Lala, la interviurile DC Medical și DC News.

„S-ar putea să moară în fiecare zi mai mulți oameni decât au murit la Piatra Neamț, într-un incident, și nimeni să nu-și dea seama”, a completat Mihail Lala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel