Mihai Mitoșeru, la pământ din cauza COVID și a operației mamei. A slăbit 10 kilograme: Dieta se numește stres, nu v-o recomand

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mihai Mitoșeru a ieșit pozitiv la noul coronavirus. Prezentatorul TV a spus ce simptome are și cum se simte mama lui, abia operată pe creier. 

Mihai Mitoșeru, PRIMA fotografie cu mama lui, după operația pe creier. Cum arată acum Camelia Mitoșeru: Frica și-a spus cuvântul

Mihai Mitoșeru se află în a 13-a zi de carantină, după ce a fost confirmat pozitiv la COVID-19. Acesta a dezvpluit că nu se simte tocmai bine, dar bucură că a contractat o formă ușoară a bolii și mai ales că mama lui e bine și că nu a luat virusul de la el.

"Nu-i da omului cât poate duce! Ziua 13 de izolare! Am o forma ușoară de covid! Dar cel mai important e ca mama nu are nimic!!! Dumnezeu a fost din nou alături de noi!", a scris Mihai Mitoșeru, în dreptul videoclipului cu el pe care l-a publicat pe Facebook. 

Ce simptome a avut

"Salutare tuturor! A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă! Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat.

Dacă e să iei, iei. E adevărat că după un an de zile am luat. Important e că există forme ușoare, pur și simplu am avut nasul înfundat, atât. Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut muschii, nu m-a durut nimic. Am simțit, în sensul în care te trezești un pic cu o răceală. Te doare un pic capul în primele zile, nasul și gâtul.La mine au trecut aproape toate, a rămas doar nasul care mă ia mereu pentru că am o deviație de sept. În timpul ăsta, în primele zile am simțit ceva ciudat în corp. Norocul meu este că mama este bine, deci stați liniștiți. Toată lumea mă întreabă mă întreabă asta", a spus el, în filmuleț.

Mihai Mitoșeru, 10 kilograme în minus din cauza stresului

"În fiecare zi, din jumătate în jumătate de oră, o sunam pe mama să o întreb dacă e bine. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Iată dieta cea mai bună, se numește stres. În trei luni de zile de când am aflat ce s-a întâmplat, că mama s-a operat, eu am slăbit 10 kilograme. Dieta cea mai bună, nu v-o recomand.

Mi-am dat seama că există Dumnezeu pentru că mă gândeam de ce toate, acum apare COVID exact când mama a ieșit din spital. Uite că mama nu are nimic, uite că eu sunt bine și Dumnezeu e acolo sus și se uită la noi", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel