Mihai Gâdea: Nu e în regulă ce se întâmplă cu Raed Arafat. Cine a dat comanda, s-o ridice!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Mihai Gâdea a spus că Raed Arafat ”nu este lăsat să vorbească” în această perioadă generată de criza COVID - 19.

Jurnalistul a zis, la Antena 3, că îl îngrijorează faptul că Raed Arafat, secretar de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), nu a mai făcut declarații.

”Doctorul Raed Arafat nu mai este lăsat să vorbească. Mă miră și mă întristează acest lucru. Nu este lăsat să vorbească. Mă îngrijorează. Asta nu e în regulă. E un semnal foarte prost. Este un om care se bucură de foarte mare încredere. Dacă oamenii respectă anumite reguli legate de oprirea pandemiei COVID - 19 este datorită lui Raed Arafat pentru că românii au încredere în el.

Horațiu Moldovan, Streinu Cercel și Nelu Tătaru au făcut și ei eforturi mari în această perioadă. Faptul că Raed Arafat, de câteva zile, nu este lăsat să vorbească... este un lucru care miroase urât. Ce-i asta?! Nu este în regulă. Cine a dat această comandă, s-o ridice! Dacă cineva îl blochează pe Raed Arafat să vorbească trebuie să-și asume că se vor pierde vieți. Unii vor să blocheze oamenii care au priză la public, oameni care emană încredere, așa cum este Raed Arafat. Este ceva de neiertat dacă nu este lăsat să vorbească”, a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până acum, în România, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel