Mihai Bobonete, glumă din izolare. "Copiii m-au pregătit să fiu frumos"

Mihai Bobonete a intrat în izolare din cauza noului coronavirus. Iată ce fotografie a postat și cum își petrece timpul cu copiii. 

Mihai Bobonete este una dintre vedetele de la noi din țară care a ales să se izoleze pentru a preveni coronavirusul. Fiind un familist convins, actorul nu este deloc supărat de faptul că evenimentele au fost anulate, ba din contră, se bucură că poate să petreacă mai mult timp cu soția și cei doi copii. 

Bobonete a postat o poză pe Instagram alături de cei doi copii, iar pe lângă mesajul de conștientizare pe care l-a adresat fanilor, acesta a făcut și o glumă.

Ce a scris actorul și cum își petrece timpul cu cei doi copii 

"O să mă bucur de izolare așa cum trebuia demult să mă bucur de stat cu familia. E o perioada, în care, dacă lăsăm panică să nu ne întunece mintea și ne bazăm doar pe realitate și înțelepciune,putem profită de acest rău care ni se întâmplă și o să ne reevaluăm timpul,să ne gândim ce e cu adevărat important în viață noastră și ce este timpul în esență lui. Nu murim, nu dispărem, nu e totul gata, e doar o lupta pe care o purtăm de la existența noastră pe pământ și mult de acum în viitor. Fiți lucizi, gândiți corect și bucurați-va de ceea ce aveți aproape!

Am început perioada de izolare cu o ședința de makeup, copiii m-au pregătit să fiu frumos următoarele două săptămâni. Hai să fim înțelepți și să facem ceea ce trebuie făcut să nu deranjăm pe nimeni și să ne fie bine! Mă retrag puțin dar promit să revin curând", a scris Mihai Bobonete pe pagina de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

O sa ma bucur de izolare asa cum trebuia demult sa ma bucur de stat cu familia. E o perioada, in care ,daca lasam panica sa nu ne intunece mintea si ne bazam doar pe realitate si intelepciune,putem profita de acest rau care ni se intampla si o sa ne reevaluam timpul,sa ne gandim ce e cu adevarat important in viata noastra si ce este timpul in esenta lui. Nu murim,nu disparem ,nu e totul gata, e doar o lupta pe care o purtam de la existenta noastra pe pamant si mult de acum in viitor. Fiti lucizi,ganditi corect si bucurati-va de ceea ce aveti aproape! Am inceput perioada de izolare cu o sedinta de makeup,copiii m-au pregatit sa fiu frumos urmatoarele doua saptamani. Hai sa fim intelepti si sa facem ceea ce trebuie facut sa nu deranjam pe nimeni si sa ne fie bine! Ma retrag putin dar promit sa revin curand. Seara faina sa aveti!

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) onMar 11, 2020 at 1:00pm PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel