Michelle Obama, despre COVID-19. "Ne forțează să ne oprim!". Ce fac soții Obama în izolare

Michelle Obama a ținut un discurs emoționant despre situația impusă de pandemia de coronavirus. Iată ce face fosta Primă Doamnă în izolare și ce îndemn are pentru oameni. 

Michelle Obama a vorbit despre pandemia de coronavirus, dar și despre carantina impusă, într-un interviu online din seria lui Ellen DeGeneres.

Întrebată ce face pentru a fi creativă și pentru a se menține ocupată în izolare, Michelle Obama a răspuns:

„Știi, încercăm să dăm o structură zilelor noastre. Toată lumea este acasă. Fetele sunt acasă, pentru că țin cursurile online. Sunt în camerele lor, ocupându-se de asta. Barack a avut o conferință telefonică. Încercăm să păstrăm o rutină, dar petrecem suficient timp și pe Netflix, relaxându-ne", a mărturisit fosta Primă Doamnă.

"Mă gândesc la toți cei care vor avea de suferit". Îndemnul lui Michelle Obama

„Mă gândesc la toți cei care vor avea de suferit din cauza economiei și trebuie să ne gândim cu toții la cum îi vom susține pe cei care, atunci când va lua sfârșit perioada de carantină, se vor uita în urmă la ce a rămas din afacerile și viețile lor. Aceasta este partea negativă, însă partea pozitivă, cel puțin pentru noi, este că această pandemie ne forțează să ne oprim și să petrecem timp unii cu ceilalți, să avem conversații reale, să punem întrebări și să ne dăm seama cum ne putem ține ocupați fără TV și computere. Carantina este un exercițiu bun pentru a ne reaminti că nu avem nevoie de mai multe lucruri decât avem deja. Când lucruri rele se întâmplă, să ai familia aproape, să fii sănătos, e tot ce contează. Este o lecție importantă pentru copiii mei, pe care vreau să o înțeleagă.

Fii recunoscător pentru ce ai și fii pregătit să împarți ceea ce ai cu alții atunci când va veni timpul", a mai spus Michelle.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel