Mexic va testa vaccinul înregistrat de Rusia

Marcelo Ebrard, ministrul mexican de externe, a anunțat că Rusia va trimite vaccinul Sputnik-V în Mexic.

Rusia va trimite 2.000 de doze de vaccin anti-COVID în Mexic pentru studii clinice, a declarat pentru El Universal ministrul mexican de externe, Marcelo Ebrard, scrie Interfax. Potrivit acestuia, livrările vaccinului rusesc sunt așteptate în septembrie. În același timp, este planificată să înceapă a treia fază a studiilor clinice ale vaccinului.

„Suntem în discuții cu rușii de ceva vreme și ieri Mexicul a fost rugat să primească cel puțin 2.000 de doze de vaccin pentru a începe testarea lui în Mexic, iar aceasta este o veste foarte bună”, a spus Ebrard.

Pe lângă vaccinul Sputnik-V din Rusia, Mexic va găzdui a treia fază a studiilor clinice cu încă patru vaccinuri: două făcute din China, unul american și altul anglo-francez.

Anterior, Marcelo Ebrard a spus că Mexicul este interesat să participe la faza finală a studiilor vaccinului rusesc împotriva coronavirusului. De asemenea, el și-a exprimat speranța că, datorită participării la studii, Mexic va putea primi vaccinul într-un interval de timp mai scurt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel