Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Metodă complet NOUĂ de vaccinare. Virgil Păunescu, cel mai așteptat anunț în pandemie

Prof dr Virgil Păunescu, directorul Institutului de cercetări medicale OncoGen, și echipa sa, lucrează la un vaccin românesc împotriva COVID-19.  Vaccinul, care este în fază de testare, va fi produs în colaborare cu Institutul Cantacuzino din București.  

Despre acest vaccin, Virgil Păunescu a vorbit în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCMedical.

„Vaccinul la care noi lucrăm - vaccin candidat, denumirea pe care OMS a dat-o tuturor vaccinurilor până când vor ajunge în faza finală de aprobare - este o tehnologie complet nouă față de tot ceea ce s-a folosit în producția de vaccinuri antibacteriene, antivirale sau antiparazitare până în momentul de față.

Această tehnologie este derivată din vaccinarea - dezvoltată tot de americani - în cancer. Noi așa am început. Fiind un institut de cercetări în cancer, am început, în urmă cu trei ani, să dezvoltăm o metodă care să ne permită o recuperare în ceea ce privește decalajul dintre noi și Statele Unite pe zona a ceea ce se numește vaccinare personalizată în cancer. Am lucrat trei ani la această metodă, în senul teoretic și într-o oarecare măsură și practic, până în ianuarie, când a apărut problema cu noul coronavirus. Am lăsat deoparte cercetarea noastră în cancer. (...) Am adaptat metoda pentru vaccinarea împotriva acestui virus”, a explicat Virgil Păunescu.

„Ne aflăm în fața unei metode complet nouă de vaccinare!”, a subliniat acesta. 

 

Interviul complet, AICI:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel