Mesajul unui român infectat cu COVID-19: „Rezultatul l-am aflat din presă”

Un român de 34 de ani, infectat cu coronavirus, a transmis un mesaj, pe Facebook, despre situația prin care a trecut de când a fost depistat pozitiv.

Un român de 34 de ani, infectat cu coronavirus, a transmis un mesaj, pe Facebook, despre situația prin care a trecut de când a fost depistat pozitiv.

„La ora la care scriu acest mesaj sunt internat la Victor Babeș cu diagnosticul confirmat de coronavirus. Am ajuns în urmă cu aproximativ o oră, după ce am așteptat ambulanta 12 ore", a scris Bogdan Aron, pe pagina sa de Facebook.

„Rezultatul l-am aflat din presă. În jurul orei 17:30 am citit că << Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș >> ", a mai spus bărbatul.

„Nu mă anunțase nimeni nimic"

„Era o șansă bună să fiu cazul 7 din 10 martie. Însă, pe mine nu mă anunțase nimeni nimic. Am sunat la toate numerele pe care le-am găsit ți am vorbit cu toate persoanele despre care știam că ar putea avea chiar și o minimă informație. Voiam evident sa aflu daca într-adevăr era vorba despre mine. N-am aflat nimic. După zeci de telefoane pe care le-am dat eu la toate numerele oficiale puse la dispoziție, am fost sunat la 2 ore după ce aflasem informația din presă. Mi s-a confirmat că sunt pozitiv și am fost informat că urmează să vină o salvare (acea izoletă) să mă preia", a continuat Bogdan, în mesajul său.

„E mai contagios decât credeam"

„Altfel, pare că parascovenia asta e mai contagioasă decât credeam. M-am gândit și eu: << N-o să fiu chiar eu afectat >> . Nu sunt în măsură să dau sfaturi complexe despre coronavirus, dar stați in casa. Lucrați de acasă în măsura în care puteți. Aplicați tot ceea ce vă îndeamnă medicii. Protejați-i pe cei dragi. Mulți dintre cei care se ocupă de problemă par a fi buni profesioniști, dar la fel pare și că limitele sistemului sanitar sunt încercate la 29 de cazui. Nu știu ce se va întâmpla dacă acest număr va crește. Și pare că va crește. Prin urmare, faceți orice ca să evitați să vă îmbolnăviți voi sau să-i îmbolnăviți pe cei dragi", a scris Bogdan Aron.

Măsurile colective, esențiale

„Sper să-mi revin cât de repede și mă rog ca toată lumea să fie bine. Însă, nu cred că va fi așa dacă nu ia fiecare măsuri în momentul acesta". Bogdan a încheiat mesajul prin „Aveți grijă de voi și de ai voștri".

Mesajul integral poate fi citit mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel