Mesajul unui preot infectat cu COVID-19: Aveți nădejde. Vă port în rugăciune neîncetată

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Un preot internat la Spitalul Județean din Hunedoara le-a transmis un mesaj enoriașilor și le recomandă să nu îți piardă credința. 

Un preot din județul Hunedoara, infectat cu coronavirus, povestește pe pagina sa de Facebook momentele prin care a trecut. El îi îndeamnă pe enoriași să aibă credință în Dumnezeu.

”Dragii mei prieteni. Doresc acum în ceas de noapte să aștern câteva gânduri la vreme de încercare. Din voia lui Dumnezeu, am început în urmă cu 4 zile să mă simt rău. Din acel moment, m-am izolat nemailuând contact cu nimeni. Am efectuat testul Covid și, din păcate, acesta a ieșit pozitiv, drept pentru care am fost de îndată internat pe secția Infecțioase a SJU Deva.

Cum se simte preotul?

În ciuda zvonisticii, starea mea este una foarte bună. Partea cea mai grea a trecut în timpul în care am fost în carantină. Va rog aveți nădejde în Dumnezeu și cu această nădejde vom cânta din nou HRISTOS A ÎNVIAT! Rogu-Vă, nu dați curs tuturor bârfelor despre starea mea, ci mai degrabă rugați-va pentru mine și familia mea.

Totodată, vă spun că NU cunosc modul în care am contactat virusul însă lucrul acesta nu mai contează. Și eu vă port în rugăciune neîncetată. Al vostru, al tuturor Prieten și Preot Popescu Codrin Dacian”, se arată într-o postare pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel