Mesajul lui Vladimir Putin de Anul Nou. Ce i-a îndemnat pe locuitorii Rusiei

Preşedintele rus Vladimir Putina transmis un mesaj de Anul Nou prin care s-a arătat "convins" că ruşii vor reuşi să treacă peste toate.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a îndemnat concetăţenii, în mesajul de Anul Nou, la "încredere în sine" şi "coeziune", în contextul pandemiei cu noul coronavirus, declarându-se la rândul său "convins" că ruşii vor reuşi să treacă peste toate, relatează joi AFP, scrie Agerpres.

"Astăzi, este foarte important să credem în noi, să nu cedăm în faţa greutăţilor, să ne menţinem coeziunea. Aceasta este baza succeselor noastre viitoare", a spus Putin, în alocuţiunea difuzată prima dată la miezul nopţii în peninsula Kamceatka din Extremul orient rus, unde Anul nou a venit mai devreme decât la Moscova.

"Din păcate, epidemia nu a fost încă oprită complet. Lupta continuă fără răgaz. Medicii, infirmierele şi ambulanţierii îşi continuă curajoşi munca", a menţionat în mesaj liderul de la Kremlin.

Convingerea lui Vladimir Putin 



Acesta şi-a exprimat "convingerea" că ruşii vor "trece peste toate", se vor întoarce la o "viaţă normală" şi vor continua să rezolve "problemele" noului deceniu.

Pe lângă coronavirus, anul 2020 a fost marcat, în Rusia, de adoptarea unor amendamente constituţionale care, între altele, i-au dat dreptul lui Putin să candideze pentru încă două mandate, ceea ce ar însemna că poate preşedinte până în 2036.

Anul care începe va fi la rândul său un an electoral important, în septembrie fiind prevăzute alegeri legislative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel