Mesaj viral despre persoanele antivacciniste: Asemănare cu lătratul câinilor

Ovidiu Covaciu, despre persoanele antivacciniste: Latră mult și fac scandal tocmai pentru că li se permite  /  Sursă foto: Facebook Ovidiu Covaciu
Ovidiu Covaciu, despre persoanele antivacciniste: Latră mult și fac scandal tocmai pentru că li se permite / Sursă foto: Facebook Ovidiu Covaciu

Ovidiu Covaciu, fondatorul Coaliției România Sănătoasă, a observat o asemănare între lătratul câinilor și manifestările persoanelor anti-vaccinare.

Într-o postare pe Facebook, Ovidiu Covaciu, fondatorul Coaliției România Sănătoasă, a relatat o întâmplare de acum câțiva ani și a făcut o paralelă cu persoanele antivacciniste din prezent:

„Acum câțiva ani, într-o zi frumoasă de primăvară, student fiind, m-am așezat pe o bancă în Tineretului să-mi citesc cursurile.

După nici trei minute văd de-odată o haită de câini vagabonzi (vreo cinci sau șase) alergând țintit spre mine și lătrând amenințător.

M-am uitat în jur să văd care e ținta cea mai probabilă, dar nu. Eu eram.

Veneau spre mine cu agresivitate, deși literalmente au traversat parcul (nu le deranjasem nicidecum teritoriul!).

M-am ridicat și, neștiind ce altceva să fac, m-am retras în laterala băncii. Am fost rapid înconjurat și liderul de haită lătra apropiindu-se fără încetare. Prima idee - mimatul aplecării după pietre - nu a funcționat și a părut doar să îi întărâte.

A doua oară n-am mai încercat pentru că erau mult prea aproape și-mi imaginam deja mâna ferfenițe.

Secundele se prelungeau ca-n Matrix și părea că există doar două opțiuni: ori plâng eu și ajung capsat la spital, ori plâng ei.

Pe sintagma ”Decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa!” mi-am proiectat piciorul drept în botul câinelui cel mai apropiat (liderul haitei). O clipă mai târziu, un schelălăit și... toți câinii au luat-o la fugă.“, a precizat Ovidiu Covaciu.

Antivacciniștii latră mult și fac scandal

„M-am așezat înapoi pe bancă, cu adrenalina pulsând și izbit de întrebările trecătorilor: ”Da' ce le-ai făcut?”. De parcă statul pe bancă ar fi  un semn de atac pentru câinii vagabonzi.

Ce vroiam să zic:

Așa e și cu antivacciniștii. Ei latră mult și fac scandal tocmai pentru că li se permite.

Dacă încep să îi lovească consecințele alegerilor lor, în mod real o să schelălăie și o să dispară.

Iar cei nevaccinați, care se ascund în spatele ”libertății” or some shit, îi vor urma.

De-asta, piciorul în gură dat lui Novak Djokovic de Australia, e util. Dacă ar avea și statul român astfel de politici serioase și implementare concretă, n-ar mai lătra atâta vagabonzii.“, a concluzionat Ovidiu Covaciu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel