Mesaj RO-ALERT pentru intrarea unei zone din țară în carantină

Pandemie în România
Pandemie în România

A fost transmis un mesaj Ro-Alert, duminică, pentru sibienii din localitățile care intră, de luni, în carantină.

„Având în vedere contextul actual ISU Sibiu a transmis un mesaj de avertizare și informare RO-Alert privind instaurarea începând cu 16.11.2020 a perioadei de carantinare a municipiului Sibiu și a următoarelor localități: Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr precum și recomandări privind respectarea regulilor de distanțare și igienă”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Mesajul Ro-Alert conține și indicații privind măsurile sanitare.

„Atenție! În municipiul Sibiu, localitatea Cisnădie, localitatea Tălmaciu, localitatea Șelimbăr, din cauza nivelului foarte ridicat de răspândire a noului coronavirus SARS-COV-2, începând cu data de 16.11.2020 se instituie măsura de carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol. Purtați corect masca, păstrați distanța și evitați zonele aglomerate. Mențineți igiena mâinilor, evitați contactul cu suprafețele comune. Încurajați-i și pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe măsurile”, se arată în mesajul Ro-Alert.

Municipiul Sibiu, orașele Cisnădie și Tălmaciu, precum și satul Șelimbăr intră, de luni, de la ora 5.00 în carantină pentru 14 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel