Mesaj pentru cei care nu vor să stea acasă în pandemia COVID 19: Mi-am văzut copilul intubat. A fost un șoc

Irina Maria, mama a cărei fetiță se luptă cu cancerul de pe vremea când avea doar trei-patru luni, a transmis un mesaj dur în contextul pandamiei COVID - 19.

”Asta e pentru cei care se cred invincibili doar pentru ca nu au 60+ ani și care se plictisesc în casa. Nu era mai bun un război??! Măcar nu va plictiseati în casa.


Am greșit când am crezut că inamicul familiei mele e cancerul. Nu e el, voi sunteți! Voi îmi puneți în pericol copilul, mama, tata, nepoata, sora, cumnații, soacra, socrul, prietenele.


Aveți un mare rahat de făcut și nici pe ala nu e capabil creierul sa îl proceseze. Terminați cu prostiile ca e o "gripa banala" , dacă tot credeți asta, va fac eu cadou biletele (doar dus, ca întors nu e cazul) pana în Bergamo, Brescia, Piemonte, Marche, Milano și pot continua lista.


Un copil nu moare dacă sta în casa alături de mama și tata, cum nu moare nici când il lăsați la grădiniță /școală +after 12 ore (și o spun din experienta ca educatoare), dar un copil moare când plămânii lui nu mai sunt capabili sa funcționeze.


Mi-am văzut copilul intubat și deși era o intubare programata, a fost un soc, o imagine pe care o vad în fiecare seara când pun capul pe perna.


Dumnezeu e tot acolo, ca va rugați de acasă, ca va rugați din biserica, Dumnezeu e tot acolo și sunt sigura ca nu își dorește sa confundam credința cu prostia. De multă vreme nu am mai fost într-o biserica pentru ca am văzut calugari bătându-se în curtea mănăstirilor, pentru ca am văzut preoți care plecau la bar după slujba, pentru ca am văzut preoți deranjați ca cei mici mâncau în timpul slujbei și îl deranjau, pentru ca.... Dar asta nu însemna că Dumnezeu nu exista pentru mine, ca nu ii mulțumesc seara pentru ziua pe care mi-a lăsat-o alături de Iris.


Asa ca #statiincasa!!!!!”, a scris Irina Maria pe Facebook.

Acum trei ani, fetița femeii era deja în spital, diagnosticată cu cancer, și aștepta o minune. Au urmat doi ani de copilărie în spitale din Italia și Statele Unite. Problemele au revenit după ce aparent boala fusese învinsă. Acum Iris luptă din nou pentru viața ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel