EXCLUSIV  Mesaj controversat primit pe WhatsApp despre coronavirus. Prof. univ. dr. Bârgăoanu: De ce m-a fascinat / video

Prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu a vorbit, într-un interviu la DC News, despre un mesaj controversat pe care l-a primit în pandemie.

Alina Bârgăoanu, prof. univ. dr. SNSPA și expert în analiza dezinformării, a făcut referire la mesajele pe care multă lume le primea când a izbucnit pandemia. Mulți oameni au primit pe WhatsApp mesaje personalizate de felul: Dragă X, ia vitamina C. Așa combați noul coronavirus. Foarte important este că deși aceste mesaje circulau în mai multe țări, ele erau personalizate.

”M-a fascinat că mesajele erau personalizate. În luna martie, le primeam pe telefonul mobil, pe WhatsApp. De multe ori, am primit mesaje personalizate: Dragă Alina, atenție! Măcar pentru familia ta să iei vitamina C! Am fost fascinată că aceste mesaje, extrem de personalizate, erau foarte coerente cu mesaje care circulau în America de Sud, India, SUA. Acest conținut, care era foarte personalizat, era o temă care a circulat la nivel global”, a spus Alina Bârgăoanu, prof. univ. dr. SNSPA, la interviurile DC News referindu-se la dezinformarea din pandemie.

Urmărește aici interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel