Mega Image, număr de telefon pentru persoanele peste 65 de ani pentru aprovizionare

Persoanele cu vârste de peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi au la dispoziție un număr de telefon pentru a se putea aproviziona de la Mega Image.

Compania Mega Image deschide o linie telefonică destinată facilitării transmiterii de cumpărături pentru persoanele cu vârste de peste 65 de ani şi pentru persoanele cu dizabilităţi, informează marţi Mega Image.

Persoanele care au peste 65 de ani şi cele cu dizabilităţi pot apela numărul de telefon 0800.410.900, la care răspund operatorii din centrul telefonic "Sună Mega!". Operatorii vor redirecţiona solicitările de cumpărături către organizaţii care asigură livrări gratuite cu ajutorul voluntarilor, precizează Mega Image.

Iniţiativele de voluntariat spre care vor fi redirecţionate apelurile şi solicitările primite la linia telefonică "Sună Mega!" sunt în prezent: Direcţia Generală de Asistenţă Socială Bucureşti (DGASMB), Asociaţia Studenţilor la Construcţie din Bucureşti (ASCB), Geeks for Democracy, Iniţiativa civică a Angelei Buzuloiu, Asociaţia Beard Brothers, Federaţia Tinerilor din Bacău, Centrul de Urgenţe Speciale (în colaborare cu Asociaţia CIVITA), Bine Boutique, menţionează Mega Image.

Orașele în care se fac livrări gratuite

Oraşele care beneficiază de livrări gratuite de alimente pentru vârstnici şi persoane cu dizabilităţi sunt Bucureşti, Timişoara, Cluj, Bacău, Iaşi, Buzău, Botoşani, Slatina, Târgovişte, Constanţa, Caracal, Piteşti, costul comenzii urmând a fi achitat la livrare, conform bonului fiscal. Toţi voluntarii vor respecta regulile de prevenţie şi siguranţă prin echipament de protecţie, precizează Mega Image.

Compania face apel şi la alte iniţiative de voluntariat similare să se alăture iniţiativei.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat marţi că începând de miercuri persoanele în vârstă de peste 65 de ani trebuie să rămână în interiorul locuinţelor, ca protecţie faţă de răspândirea coronavirusului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel