Mediul privat - Dragoș Frumosu: Dom`le, MURIM! Dacă Guvernul continuă să stea în castele de sticlă, să plece acasă!

Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară (FNSIA), a tras un semnal de alarmă pentru firmele mici și mijlocii din România, pentru a fi sprijinite de Guvern, altfel economia ar avea foarte mult de suferit.

Dragoș Frumosu a explicat ce se poate întâmpla dacă măsurile economice de sprijinire a mediului de afaceri vor întârzia sau nu vor avea eficiență:

”Noi ar trebui să fim foarte lucizi și să luăm măsuri în consecință. Nu stăm cu mâna întinsă la stat! Nu avem nevoie de ceva de la stat! Avem, însă, nevoie ca statul, pentru a apăra economia României, să vină cu niște măsuri extraordinar de bune în favoarea intreprinderilor mici și mijlocii, pentru că eu consider că ele vor fi viitorul acestei țări și sunt principalii cotribuabili la bugetul de stat” a spus Dragoș Frumosu.

”Dom'le, murim, fără măsuri”

Chiar sunt puțin inflamat de faptul că președintele României a așteptat de sâmbătă până astăzi să semneze un decret de stare de urgență. Prim-ministrul mai are dreptul să aștepte 48 de ore, Parlamentul încă 5 zile. Dom'le, murim! Dacă nu avem pe piață măști, dezinfectanți, măsuri în industria alimentară, medicamente și protecția medicilor în spitale... ne ia Gaia! Dacă Guvernul României continuă să stea în castele de sticlă, atunci să fie sănătoși și să plece acasă și să ne lase pe noi să luăm decizii”, a mai spus el.

”Repet, nu vrem să stăm cu mâna întinsă, dar vrem ca oamenii ăștia pe care noi i-am pus acolo în fruntea țării, până la urmă, să vină în sprijinul nostru într-un dialog real pentru a lua deciziile cele mai bune în favoarea românilor”, a mai spus Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară, luni după amiaza, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel