EXCLUSIV  Medicul Wiener, VEŞTI BUNE de pe frontul Covid-19: Ne umplu de bucurie!

Senatorul USR Adrian Wiener, medic aflat în prima linie de luptă cu coronavirusul, a spus că sunt şi motive de bucurie, veşti bune venite din spitalul unde lucrează. 

Într-un interviu acordat DC News, Adrian Wiener a venit cu veşti bune de pe "frontul" de luptă cu Covid-19, arătând care este evoluţia din ultimele zile în privinţa numărului de persoane infectate şi cel al vindecărilor.

"În momentul de faţă numărul cazurilor s-a stabilizat. În cursul zilei de ieri (n.r. – 28 aprilie) am avut doar nouă cazuri noi pozitive descoperite. Bineînţeles toţi aceşti noi pacienţi descoperiţi au în spatele lor, în medie, doi sau trei alţii, ancheta epidemiologică va releva acest lucru, dar ritmul pare să încetinească în ceea ce priveşte răspândirea bolii.

Din păcate, însă, a ajuns şi în stratul vârstei a treia, avem destul de mulţi pacienţi vârstnici de la cămine, de la instituţii care-i găzduiesc şi, din păcate, evoluţia bolii în segmentul de vârstă peste 60-70 de ani este unul mai rezervat. Din fericire am înregistrat chiar şi trei pacienţi peste 80 de ani care s-au externat, vindecaţi. Am avut şi un pacient care, după 35 de zile de intubaţie respiră singur, spontan, e conştient şi va pleca acasă în curând. Sunt contexte clinice care ne dau speranţă şi ne umplu de bucurie", a declarat, la DC News, Adrian Wiener.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel