Medicul Vlad Ciurea, despre restricții: Ultima picătură! "Lumea nu mai vrea". Ce a declanșat de fapt acest TSUNAMI

Prof. dr. Alexandru-Vladimir Ciurea a vorbit despre noile restricții impuse de către autorități.

Medicul Alexandru-Vladimir Ciurea a declarat că fiecare român are dreptul să protesteze și să-și expună nemulțumirile, dar că ar trebui totuși să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea socială în timpul acestor manifestații. Totodată, el a explicat care a fost ultima picătură care i-a revoltat pe oameni.

"Credeți că Guvernul României vrea să ne apere sau nu vrea să ne apere? Credeți că Guvernul României vrea să relaxeze sau restrângă măsurile? Să pornim de la cele două. Măsurile luate, și România a avut măsuri bune în strângere ca să ne apere de acest virus, dar acum s-a produs această strângere bruscă și acele 2-3 ore au produs un dezastru mental, un dezastru de panică. Numai asta ne mai trebuia. A fost ultima picătură și picătura  asta a declanșat acest tsunami în care lumea nu mai vrea, lumea a sărit peste orice, dar logica celor care produc restricții, trebuie să asculte și pe omul de pe stradă, și pe parlamentarul care vine cu o mașină foarte luxoasă, și pe domnul președinte, pe toți. Să vadă ce se întâmplă în jur. Trebuie găsite cele mai bune soluții. Această restricție apărută ultima a bulversat pe toată lumea.

Este o nebunie. Nu se poate ca de dimineață, mă refer la toți, să ne pregătim să plecăm la serviciu și să auzi că nu mai e voie la ora cutare, fugi la ora cutare, trebuie să închizi la ora cutare. Eu am ajuns după ora 20:00 aseară, aveam hârtiile la mine că mă întorc de la spital, de la muncă, dar un om simplu care întârzie de la munca, mai are de făcut și cumpărături, se oprește la farmacie, îl strângi de pe stradă. E stresant.", a declarat medicul Vlad Ciurea la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel