Medicul Vasi Rădulescu: M-am abținut să scriu despre Andreea Esca. Țin minte că anul trecut...

Vasi Rădulescu /Foto Facebook
Vasi Rădulescu /Foto Facebook

Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu a reacționat pe Facebook, după ce, luni seară, Andreea Esca a spus „am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu, și unul dintre copii”.

„M-am abținut să scriu despre Andreea Esca. Eu n-am cum să mă supăr pe ea, pentru că e un om absolut minunat. Țin minte că anul trecut, după ce ne văzusem la un eveniment, s-a întâmplat cam la o lună să fim în același avion de la Cluj spre capitală. Era cu fiica și soțul. Eu m-am umplut de emoții și nici n-am reușit să-i spun ceva, dar ea, caldă, mi-a zis „hei, bună, ce faci?”

Andreea nu e vedetă, e un om obișnuit, implicat în numeroase cauze bune. Cred că împletește la perfecție profesia cu empatia, generozitatea, bunătatea. Și nu pot decât să-i trimit cele mai bune gânduri, alături de sănătate multă întregii familii”, a scris Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook.

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu, și unul dintre copii. Mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți trei”, a spus Andreea Esca, luni, la Știrile Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel