Medicul unei echipe de fotbal din țară, confirmat cu COVID-19: M-am întâlnit cu ei

Medicul echipei FC Botoșani a primit, joi, rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus.

Testarea s-a făcut miercuri, înainte ca echipa să plece spre Craiova, unde vineri ar fi urmat să aibă loc partida cu Universitatea, din Bănie. 

Petrică Rădăuceanu a declarat, joi, pentru Mediafax, că era deja plecat din Botoșani când a primit rezultatul testului, iar acum așteaptă în hotel să vină echipajul de la ISU pentru a-l prelua.

„Am fost declarat pozitiv. Am făcut testul ieri dimineață (miercuri – n.r.) și am aflat azi după prânz. (...) Acum aștept, sunt la hotel, știe DSP-ul și o să vină ca să mă internez, să mă reevalueze. Semne nu am, sunt asimptomatic, numai că a ieșit rezultatul pozitiv”, a spus Rădăuceanu.

Speră să nu fi dat virusul și altor persoane cu care a intrat în contact, pentru că, spune el, se poate ajunge la situații complicate.

„Vă dați seama că nu e un lucru bun, mai ales că sunt și problemele care s-au găsit și la Dinamo, săracul domnul magazioner, deci se pot amâna meciuri, apar probleme de program. (...) Nu nu am avut contact, nu am mers cu autocarul (cu echipa FC Botoșani – n.r.), am mers cu mașina mică. Sper să fie bine, să nu apară probleme. Eu m-am întâlnit, dar nu am fost cu ei în autocar, în mijlocul de transport. La masă am stat separați (...) și sper să nu fi dat la nimeni coronavirusul”, a mai spus Rădăuceanu, care este și medic la UPU Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel