Medicul Ștefan Lazăr, mesaj pentru protestatari: Să pună în balanță masca și sufocarea, un mod îngrozitor de a muri

Protest în Piața Victoriei
Protest în Piața Victoriei

„A huidui o ambulanță mi se pare de neînțeles”, a spus Ștefan Lazăr, medic la Spitalul Victor Babeș. Acesta le cere protestatarilor să pună în balanță masca și sufocarea, „unul dintre cele mai îngrozitoare moduri de a muri”.

„Din ce în ce mai mult, tindem să fim tratați cum eu zic că nu merităm și foarte multă lume din țara asta știe că nu merităm asta. A huidui o ambulanță mi se pare de neînțeles. Noi ne vom face treaba, dar ideea este că în momentul ăsta o facem cu extrem de mare dificultate. Ne vin pacienți în insuficiență respiratorie severă pe care nu putem să-i manageriem că nu mai avem unde și începem să sunăm de la un spital la altul. Ca și medic de gardă, poate jumătate din timpul pe care-l alocăm îl alocăm telefoanelor pentru acești oameni și gândiți-vă că facem chestia asta practic zilnic și cu toții”, a spus Ștefan Lazăr, într-o conferință de presă organizată marți la Ministerul Sănătății.

Are un mesaj pentru protestatari. „Le cer celor care spun că masca este un lucru rău să pună în balanță această mască cu sufocarea, asta pățesc oamenii ăștia. E unul dintre cele mai îngrozitoare moduri de a muri”, a mai spus el.

Medicul a explicat că acesta este rolul restricțiilor impuse: să protejeze populația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel