Medicul Mihai Craiu s-a VACCINAT. Totul despre reacțiile de după: Am o mulțime de alergii. RĂUL cel mai MIC este vaccinarea!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Medicul Mihai Craiu a făcut declarații după ce s-a vaccinat anti-COVID-19.

Mihai Craiu, medic primar pediatru la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului "Alessandrescu-Rusescu", s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19.

Medicul a vorbit despre vaccin și le-a dat replica celor care se îndoiesc de acest vaccin. 

"Eu sunt astmatic și am o mulțime de alergii. Am stat să mă gândesc și am ajuns la concluzia că, din punct de vedere al riscurilor, răul cel mai mic este vaccinarea. Trebuie întrebat medicul. Există un studiu de pacienți care se află la risc mai înalt de complicații, cei cu diabet, hipertensiune, obezitate, dar și cei cu boli pulmonare cronice", a spus Mihai Craiu, la Europa FM.

Cât durează imunitatea asigurată de vaccinurile anti-COVID-19 de la Pfizer și Moderna

"Vaccinurile, cele două aprobate în UE, vor garanta cel puțin un an de acoperire. Imunitatea nu are numai soldații care circulă în sânge, anticorpii, ci are și o imunitate celulară, ca niște cazemate, puncte fixe, unde sunt instruiți soldații. Este așa-numita imunitate celulară. Se pare că această imunitate celulară este și de mai lungă durată. De aceea a existat comunicatul Moderna care spunea că protecția va fi de cel puțin doi ani", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel