EXCLUSIV  Medicul Marinescu, sfat dacă vrei să-ți petreci sărbătorile de iarnă la pensiuni

Timp liber iarna Foto: Crișan Andreescu
Timp liber iarna Foto: Crișan Andreescu

Medicul Adrian Marinescu a oferit un sfat românilor care vor să-și petreacă sărbătorile de iarnă la pensiuni, prin intermediul DC News.

În mediul online au apărut deja oferte pentru sărbătorile de iarnă, în ciuda situației în care ne aflăm în prezent.

Medicul Adrian Marinescu a declarat, pentru DC News, că toți cei care fac rezervări pentru perioada sărbătorilor de iarnă, ar trebui să fie conștienți de un aspect: posibilitatea de a anula rezervarea, în cazul în care apar anumite „lucruri neprevăzute”.

Adrian Marinescu: Aș lua în calcul asta 

„Eu întotdeauna am avut o abordare echilibrată și cred că viața noastră merge înainte, indiferent dacă avem niște momente grele legate de pandemie. Doar că, aș spune că e bine să fim prudenți și, când facem aceste rezervări, să le facem cu posibilitatea de a le anula dacă vor fi anumite lucruri neprevăzute.

Adică, aș lua în calcul că putem face aceste lucruri. Până la urmă, dacă nu există noțiunea de izolare, dacă nu e carantină în zona respectivă, putem să respectăm măsurile de prevenție oriunde ne-am duce.

Doar că aș fi prudent pentru că e greu de spus ce s-ar putea întâmpla până atunci. Mi-aș face planurile, dar aș lua în calcul că situația se poate schimba. Cred că aceasta ar fi cea mai bună abordare”, a spus medicul Adrian Marinescu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel