Medicul de familie din Câmpina, noi declarații controversate. "Sunt convingerile mele în acest an de pandemie"

Caputură video: Youtube Maria Teodorescu
Caputură video: Youtube Maria Teodorescu

Dan Gavrilescu, medicul de familie din Câmpina care a susținut în fața elevilor de liceu că pandemia de Covid-19 este "o minciună indusă prin televizor", continuă cu alte declarații controversate.

Medicul de familie Dan Gavrilescu a fost pus de un jurnalist RealitateaPlus să aducă dovezi științifice pentru a-și susține declarațiile controversate despre pandemia de Covid-19 pe care le-a făcut în fața unor elevi din clasa a XII-a atunci când le preda un curs în timpul programului ”Şcoala Altfel”. Evident că Dan Gavrilescu nu a putut aduce dovezi palpabile, dar a insistat că are dreptate, citând doar o declarație apărută la un moment dat în presă. 

"Sunt convingerile mele în acest an de pandemie. Vreau să vă atrag atenția asupra unei neînțelegeri, promovate tot de mass-media bănuiesc. E vorba de "Școala Altfel". Din acel fragment poate că nu se înțelege, dar intenția mea era să prezint altfel această problemă a pandemiei. Eu am avut un dialog cu copiii, le-am etalat opiniile mele. I-am provocat la întrebări, ideea fiind să gândească și să privească altfel această psihoză care ne înconjoară pe noi.

Vă ofer un argument. La 18 aprilie 2020 în Epoch Times România medicul francez care a descoperit HIV-ul spunea clar că virusul nu poate fi decât creat în laborator. Cum vă explicați că un an de zile de la 15 martie de când a început publicitatea, să îi zic așa, toate știrile medicale erau în procente, au murit atâția, au mai murit atâția... Cum vă explicați că președintele țării, un an de zile până la alegerile parlamentare, nu a avut decât un singur discurs: "Poartă mască, jos PSD". Virusul este parșiv, dar informațiile sunt distorsionate.", a declarat medicul în direct la RealitateaPlus.

Reamintim că medicul le explicase elevilor că virusul SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică.

VEZI ȘI: Medic de familie, curs pentru elevii de liceu despre COVID-19: "Trăim într-o minciună indusă prin televizor". VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel