Medicul Adrian Marinescu, semnal de ALARMĂ: Este un BULGĂRE care se rostogolește. Se ia de peste tot

Astăzi s-au raportat 6.752 de noi contaminări cu Sars-Cov-2. Medicul Adrian Marinescu avertizează că pentru o zi de weekend în care se testează mai puțin, numărul infectaților este unul foarte mare.

"Se testează mai puțin duminica și sunt mai puține cazuri, dar la ceea ce se întâmplă în aceste zile, și duminica avem multe. Faptul că astăzi avem multe cazuri este un semnal de alarmă în mod clar. Știți cum e, cu bulgărele care se rostogolește. Încă nu este de zăpadă, dar este un bulgăre care se rostogolește. Sunt mulți pacienți într-un număr de zile, sunt persoane de contact și lucrurile merg mai departe. Dacă nu sunt măsuri care să vină și să oprească acest bulgăre, el merge mai departe. S

Se ia de peste tot. Sunt unele activități care au un risc mai mare și aici putem vorbi în continuare de centrele de îngrijire, locurile de muncă și mai nou, cel mai mult ar trebui să ne fie teamă de persoanele pe care le cunoaștem, fiind că în raport cu ei de obicei coborâm garda.", a declarat medicul Adrian Marinescu, în direct la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel