Medicii și asistenții români trimiși în Italia, mesaj: Viața începe acolo unde frica se termină

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

În pragul Sărbătorilor Pascale, medicii și asistenții medicali români trimiși pe 7 aprilie în Italia au transmis un mesaj către români.

"Dragi români! Acum mai mult ca oricând, a venit momentul să dăm dovadă de solidaritate, de compasiune, să fim alături unii de alții. Nu contează unde ne aflăm, contează ceea ce facem. Suntem singuri, dar suntem siguri că împreună putem, împreună vom reuși. Stând acasă și păstrând distanța socială protejăm copiii, părinții și bunicii noștri.

"Cine salvează viața, salvează o lume întreagă"

Într-o lume plină de durere, fiecare om, fiecare gest este important pentru noi pentru voi și pentru viitor. Cine salvează viața, salvează o lume întreagă. Virusul în nu face diferențe, diferența o putem face noi. Doar cu ajutorul vostru, al tuturor, putem reuși. Viața începe acolo unde frica se termină. Sărbători fericite și Hristos a înviat!", este mesajul transmit se echipa medicală, scrie Mediafax.

Pe 7 aprilie, 15 medici şi asistente din România au plecat în Italia, ca să-i ajute pe medicii de acolo în lupta împotriva COVID-19. Acum lucrează în două spitale din regiunile cele mai afectate din peninsulă. Fac şi ei sărbătorile de Paşte departe de casă şi de cei dragi. Dar găsesc puterea să zâmbească şi optimismul de a merge mai departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel